Hevostraileri vuokrattavana

Vuokrattavana vm.2010 Cheval Liberté GT 2 Racer kahden hevosen traileri. Trailerissa on mm. orikalteri, potkusuoja, pehmustetut seinät jne.

Vuokraushinnat

    1vrk 40 euroa*
    2vrk 70 euroa*
    2vrk ylittävät vrk:t 30e/vrk*

Tiedustelut ja varaukset numerosta 0400 673 118 / Terhi.

*Hinta sisältää kasko-vakuutuksen, jossa omavastuu 600e.

Trailerin tekniset tiedot

Omapaino 710 kg, kantavuus 1200kg, kokonaispaino 2000kg
Sisäpuolelta Ulkopuolelta
Pituus 310 cm 447cm
Leveys 167 cm 214 cm
Korkeus 226 cm 272 cm
Huomiothan ajokorttivaatimukset! Vetoauton ja trailerin kuljettaminen vaatii kuljettajalta yleensä ns. ”pikku-e:n”. Esimerkikkitapaus: Pikku-e tarvitaan kun ajoneuvon ja trailerin yhteinen, rekisteriotteisiin merkitty kokonaismassa ylittää 3500kg.

Vuokrausehdot lyhyesti: Koppi vuokrataan ja palautetaan tyhjänä alusista. Kopissa ei saa kuljettaa tarttuvaa tautia sairastavaa hevosta. Vuokralleottaja on vastuussa huolimattomuudesta tapahtuneesta kopin rikkoutumisesta (esim. tolppaan peruutus..) Kolarin sattuessa vuokralleottaja maksaa vuokranantajalle vakuutustapahtuman omavastuuosuuden. Kaskovakuutus ei korvaa hevosen trailerille aiheuttamia vaurioita. Vuokralleottaja on vastuussa hevosen aiheuttamista vaurioista täysimääräisinä. Vuokranantaja vastaa trailerin normaalista kulumisesta aiheutuvista korjauskustannuksista. Vuokra maksetaan etukäteen tilille tai käteisellä kärryä noudettaessa. Peruutukset 1 vrk ennen. Tarkemmat vuokrausehdot annetaan traileria noudettaessa.